hrenfrdeitru
Hidro-Metal

CENTRIFUGALNE TRAKTORSKE PUMPE ZA NAVODNJAVANJE TE ZA ODVODNJU OTPADNIH VODA TIPA: CA

Serija traktorskih pumpi je namijenjena za spajanje na traktore snaga od 10 – 200 konjskih snaga preko kardanske osovine (kardana).Koriste se za navodnjavanje s prskalicama ,navodnjavanja mobilnim sprinkler sistemima te kliznim sistemima.Kompletno su izrađene od ljevanog željeza sa osovinom iz nehrđajučeg čelika.Pumpe se mogu klasificirati kroz više baznih skupina: -centrifugalne jednostupanjske i višestupanjske traktorske pumpe za navodnjavanje niskog,srednjeg i visokog pritiska za čistu vodu -samousisne traktorske pumpe niskog i visokog pritiska za čistu te prljavu otpadnu vodu.

preuzmi_cjenik

CA za čistu vodu
Traktorske pumpe za vodu :: Pumpe za čistu vodu CA
Qmax = 175-3300 l/min
Hmax = 14,8-5 bar
 
CA za čistu vodu
Traktorske pumpe za vodu:: Pumpe za čistu vodu  CA
Qmax = 2800-17000 l/min
Hmax = 2,7-0,75 bar
 
 
CA za prljavu vodu
Traktorske pumpe za  vodu :: Pumpe prljavu vodu  CA
Qmax = 250-2500 l/min
Hmax = 73-6 m
 
CA za gnojnicu
Traktorske pumpe za vodu :: Pumpe za gnojnicu CA
Qmax = 1500-3250 l/min
Hmax = 17,6-4 bar
 
 

 

 

PUMPE ZA PRSKANJE-ŠPRICANJE U POLJOPRIVREDI

 

preuzmi_cjenik


_agri

_PowerGarden

  Dodatna oprema »
   
Rezervni dijelovi / Dimenzije  / Otklanjanje poteškoća u radu / Upute za korištenje

  

GSM PUMPE.HR KOMUNIKATOR ZA DALJINSKU SIGNALIZACIJU-UPRAVLJANJE-DOJAVU ALARMA

GSM 

U Duga Resi , Zagrebu prodaja traktorskih pumpi / crpki, servis, montaža, instalacija te ostalo vezano uz traktorske pumpe / crpke su djelatnosti koje su u temeljima naše tvrtke. Obratite se našim stručnjacima da Vam svojim znanjem pomognu kod odabira te kupnje novog proizvoda optimalnog za Vašu situaciju, popravka rabljenog i sl. Razumna cijena traktorske pumpe te neupitna kvaliteta naša je briga za korisnika. Gdje kupiti najkvalitetniju traktorsku pumpu / crpku u Zagrebu te vašem gradu ? Za sva pitanja, informacije,savjete kontaktirajte „HIDRO-METAL“ bez obveze kupnje! Ukoliko se odlučite na kupnju našeg proizvoda , isti dostavljamo na Vašu adresu unutar Hrvatske.

Posjete Sadržajima:
10030194

MC

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) da bi se osigurao pravilan rad web stranice, unapređenje iste, a sve u svrhu poboljšanja iskustva u pregledavanju web stranice. Ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića odaberite Prihvaćam kolačiće, a ukoliko niste suglasni odaberite Odbijam kolačiće.