hrenfrdeitru
Hidro-Metal

HIDRO-METAL je kompanija osnovana 1994. godine, a bavi se zastupstvom, prodajom, distribucijom te servisiranjem vodećih svjetskih proizvođača pumpi za vodu i opreme. Također imamo i vlastitu proizvodnju pribora te dijelova za pumpe. Naši referenti prodaje i serviseri, neki i više od 30. godina iskustva s pumpama te pumpnim sistemima pomoči će Vam odabrati najkvalitetnije rješenje bilo kod kupnje nove pumpe ili popravka rabljene. Pravilan odabir pumpe za Vašu namjenu te naravno kvalitetna pumpa osigurat će svakom kupcu bezbrižno korištenje dugi niz godina...

Specijalist smo za pumpe i pumpne sustave!

Naš tim stručnjaka je za Vas na usluzi kod :

  • Odabira pumpi i opreme za Vašu konkretnu situaciju;
  • Dobave i isporuke odabrane pumpe, opreme i automatike;
  • Izrade pumpnih sustava za specijalizirane namjene;
  • Izrade spec. automatike za upravljanje pumpama i sustavima;
  • Montaže pumpi,opreme i automatike na Vašem objektu;
  • Servisa pumpi i održavanja pumpnih sustava;

 

Ušteda energije – usluge

U sklopu naših usluga po potrebi na samom objektu vršimo mjerenje radnih parametara postojećih starijih pumpi i to : protoka, tlaka, energetske učinkovitosti i na osnovu izmjerenih parametara dajemo prijedlog za nova rješenja sa izračunom uštede, gdje se često pokaže da se početna investicija vrati u vrlo kratkom roku.

 

Zašto odabrati nas?

Po posebnoj potrebi korisnika naši stručnjaci razvijaju prilagođene pumpne sustave kao i automatiku i raznu specijaliziranu opremu. Naš tim sastavljen je od stručnjaka sa velikim iskustvom, koji redovito pohađaju proizvođačke tečajeve i imaju odgovarajuće certifikate. Kvaliteta i dugi vijek rada su trajni cilj nas kao i proizvođača čije proizvode zastupamo. Stoga za opremu i usluge dajemo jamstveni rok od 12 do 24 mjeseca.

Obratite te nam se s punim povjerenjem,

HIDRO-METAL

Slavka Kolara 24 , 47250 Duga Resa

CROATIA

tel :047 / 844 - 058
fax :047 / 801 - 837
mob 1 :091 / 76 – 92 - 881
mob 2 :091 / 52 – 13 -224
web site1 : www.pumpa.com.hr
web site2 : www.hidrometal.hr
e-mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Posjete Sadržajima:
8536718

PRIMJER PLAĆANJA-UPLATE HIDRO-METAL ARTIKLA

ZA PRIMJER PLAĆANJA KLIKNI NA SLIKU OPĆE UPLATNICE

uplatnica1

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) da bi se osigurao pravilan rad web stranice, unapređenje iste, a sve u svrhu poboljšanja iskustva u pregledavanju web stranice. Ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića odaberite Prihvaćam kolačiće, a ukoliko niste suglasni odaberite Odbijam kolačiće.