hrenfrdeitru
Hidro-Metal

TMB

MAG 08

Podaci_down_button

 

 

TMB su magnetski pogonjene pumpe

za prijenos kiselina, agresivnih tekućina, otapala za ispis fotografija, alkalnih tekućina, slane
vode, itd .Tijelo i rotor pumpe su izrađeni od polipropilena ojačani fibreglassom. Osovina iz keramike.
Rotor sadrži magnet. Vodeći magnet izvan tijela pumpe stvara magnetsko polje što rezultira okretanjem rotora .


- Maks. temperatura dizane tekućine 60 ° C

- Max. gustoća 1100 kg / m3;

- Max viskoznost: 20 cps.

 

Kvalitetne plastične pumpe / crpke za kiseline -  kvalitetne plastične pumpe za gresivne tekučine/medije  - kvalitetne plastične kemijske pumpe Kvalitetne pumpe / crpke za kemikalije/kiseline od termoplastičnih polimera su idealno rješenje za opće otpornosti plastike na kemijska sredstva te na mnoge korozivne medije.Koriste se u kemijskoj,galvanskoj,tekstilnoj,petrokemijskoj, farmaceutskoj,papirnoj,metalnoj…industriji. Namjena za : recirkulaciju ,filtraciju , miješanje , hlađenje , grijanje , doziranje , navodnjavanje , čišćenje cijevi ,prijenos tekučina , pranje te ispiranje , punjenje te pražnjenje tankova / rezervara.

U primjenama u kojima su uključene kemikalije, kiseline i korozivne tekućine, potrebno je obratiti veliku pažnju na vrstu pumpi koja se koriste, a ponekad je teško odabrati između pumpi s standardnom osovinskom mehaničkom brtvom ili bez brtve tj. magnetski pogonjenu . Pa koje su prednosti i nedostaci magnetskih pogonjenih pumpi u usporedbi s pumpama s mehaničkim brtvama? Ovo je neprestana rasprava za proizvođače i korisnike pumpi, a željeli bih ukazati na neke aspekte koje treba imati na umu prilikom odabira dizajna pumpe.

Magnetski pogonjene pumpe

Ove pumpe imaju posebnu izvedbu bez osovinske brtve gdje je pumpa zatvorena i spojena s motorom. Vanjski magnet smješten na pogonskom vratilu i prenosi kretanje na unutarnji magnet povezan s rotorom koji rotira i pomiče tekućinu kroz pumpu. Vanjski i unutarnji magnet odvojeni su stražnjim kućištem koje stvara hermetičko zadržavanje tekućine koja nema pristup prema vani.
Prednosti ove hermetičke izvedbe pumpi sprječava istjecanje tekućina i fugitivnih emisija, što bi u slučaju kemikalija, korozivnih tekućina, eksplozivnih i zapaljivih tekućina moglo biti vrlo opasno za ljude koji se bave pumpom, a posebno za okoliš. Ove pumpe omogućuju poštivanje strogih okolišnih i sigurnosnih mjera koje zahtijevaju mnogi propisi. Ne bismo trebali zaboraviti i da bi neke tekućine mogle biti vrlo skupe i njihov gubitak zbog kvara na brtvi može prouzročiti velike nepotrebne dodatne troškove.
Magnetski pogonjene pumpe vrlo su pouzdane i trebaju vrlo malo održavanja zahvaljujući svom jednostavnom dizajnu. U normalnim radnim uvjetima ove pumpe mogu raditi bez ikakvih popravaka više od desetljeća, tako da su njihovi životni troškovi vrlo smanjeni.


Mane

U primjenama koje uključuju čak i mali postotak krutine, magnetski pogonski sustav nije prikladno rješenje. Magnetski pogonjene pumpe zapravo mogu raditi samo s čistim tekućinama bez krutina u suspenziji.
Magnetski pogonjene pumpe obično su skuplje od pumpi s mehaničkim brtvama. Međutim, kao što je gore napisano, troškovi održavanja vrlo su smanjeni tijekom životnog vijeka pumpe i ove dugoročne financijske prednosti treba uzeti u obzir prilikom odabira dizajna crpke.

 

 ARGAL

 

 

HORIZONTALNE
CENTRIFUGALNE
CRPKE
pompe centrifughe chimiche
vidiproizvod 
 VERTIKALNE
CENTRIFUGALNE
CRPKE
KGK prodotti grande
vidiproizvod
 AODD
PUMPE

DDA 100C WR 800

vidiproizvod
 pompe autoadescanti
vidiproizvod

 

 

orizzontali_trascinamento_magnetico
Magnetski pogonjene horizontalne pumpe
palette_trascinamento_magnetico1

Rotacijske krilne pumpe
turbina_trascinamento_magnetico1

Magnetski pogonjene turbinske pumpe
orizzontali_tenuta_magnetica1
Mehanički brtvljene horizontalne pumpeO_PDF
verticali1

Vertikalne pumpe
pompe_vuoto1

Vakum pumpeO_PDF

 

 

Vrste materijala :
-Plastične pumpe iz PP materijala (polipropilen)
-Plastične pumpe iz PVDF materijala (polivinildeneflouride)
-Plastične pumpe iz ECTFE materijala (etilenklortrifluoretilen)
-Plastične pumpe iz PTFE materijala (politetrafluoroetilen)
-Plastične pumpe iz PFA materijala (perfluoroalkoxy)
-Plastične pumpe iz PBT materijala (polibutilen tereftalata)
-Plastične pumpe iz VALOX materijala (vrsta PBT materijala)

 

 Prodaja-servis pumpi / crpki za kiseline(cijena/cijenik/gdje kupiti najkvalitetnije
u Zagrebu te ostatku Hrvatske?)
Prodaja-servis pumpi / crpki za agresivne tekučine-medije(cijena/cijenik/gdje kupiti najkvalitetnije ?)
Prodaja-servis plastičnih kemijskih pumpi(cijena/cijenik/gdje kupiti najkvalitetnije?)
Odgovor za na ova pitanja,dodatne informacije te savjete kontaktirajte „HIDRO- METAL“
bez obveze kupnje!

Posjete Sadržajima:
9936207

MC

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) da bi se osigurao pravilan rad web stranice, unapređenje iste, a sve u svrhu poboljšanja iskustva u pregledavanju web stranice. Ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića odaberite Prihvaćam kolačiće, a ukoliko niste suglasni odaberite Odbijam kolačiće.