hrenfrdeitru
Hidro-Metal

Brza usluga - garancija i kvaliteta

I nakon kupnje imate našu 100% podršku :
- dostupan dežurni kontakt za tehničku pomoć
- kod buduće potrebe za servisom , proizvode otpremamo sa Vaše adrese te nakon obavljenog servisa vršimo dopremu ekspresnim kurirskim službama na području cijele Hrvatske.

servis i odrzavanje

Servis pumpi u Zagrebu te na području cijele Hrvatske (primopredajni terminali)
Servis i održavanje ugrađenih pumpi i opreme je djelatnost koja je u temeljima naše tvrtke. Djelatnici tvrtke te sam osnivač imaju preko 30.g. iskustva u ovom poslu, a isti su započeli još kao zaposlenici nekadašnjeg Karlovačkog industrijskog giganta Jugoturbine - poznatog proizvođača industrijskih pumpi i turbina u cijelom svijetu.
Naš servisni tim sastavljen je od stručnjaka sa velikim iskustvom, koji redovito pohađaju proizvođačke servisne tečajeve i imaju odgovarajuće certifikate.
Naša servisna radiona opremljena je svim potrebnim alatima uključujući specijalne tvorničke alate za najzahtjevnije popravke.
Sve servisirane crpke testiraju se na ispitnom stolu uz kontrolu tlaka, protoka, struje i ostalih radnih parametara
Na našem lageru na osnovu iskustva držimo veliku količinu rezervnih dijelova, potrebnih za brzu intervenciju kako u našoj radioni tako i na terenu cijele Hrvatske.

Održavanje
Za potrebe korisnika kao što su industrijska postrojenja, bolnice, hoteli, vodovodi i svi ostali korisnici kojima je iz specifičnih razloga potrebno osigurati visoki stupanj sigurnosti u radu instaliranih crpnih sustava i opreme nudimo uslugu ugovornog održavanja.
Ugovorom o održavanju precizira se periodični pregled crpnog sustava, količina potrebnih rezervnih dijelova na našem lageru, brzina servisne intervencije te dežurne servisne osobe, a što u konačnici našim partnerima osigurava neupitnu sigurnost u pogonu.

Popis proizvođača pumpi za vodu te opreme koju servisiramo:

 

 

 

 

  •  
Posjete Sadržajima:
10030258

MC

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) da bi se osigurao pravilan rad web stranice, unapređenje iste, a sve u svrhu poboljšanja iskustva u pregledavanju web stranice. Ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića odaberite Prihvaćam kolačiće, a ukoliko niste suglasni odaberite Odbijam kolačiće.