hrenfrdeitru
Hidro-Metal

1.) Periflex spojke-prodaja i proizvodnja. Cijena/cijenik perifleks spojki na upit.

periflex spojke 2   ps spojka

 

Untitled

Preuzmite tehničku dokumentaciju

                             

 

Tip po veličini

Promjer metalnog dijela

Promjer gumenog obruča

PS 01-1

63 mm

86 mm

PS 03-1

79 mm

104 mm

PS 06-1

98 mm

136 mm

PS 10-1

132 mm

178 mm

PS 14-1

160 mm

210 mm

PS 18-1

200 mm

263 mm

PS 22-1

250/255 mm

310 mm

PS 25-1

295 mm

370 mm

PS 26-1

350 mm

402 mm

PS 28-1

375 mm

450 mm

 

Periflex spojka se sastoji od dva metalna dijela: glavčine te gume periflex spojke (gumeni obruč - gumeni uložak). Gdje kupiti najkvalitetnije periflex spojke u Zagrebu te vašem gradu ? Za sva pitanja,informacije,savjete kontaktirajte „HIDRO-METAL" bez obveze kupnje ! Ukoliko se odlučite na kupnju našeg proizvoda , isti dostavljamo na Vašu adresu unutar Hrvatske.

Dozvoljeni aksialni nagib stromag periflex spojki : 4
Radialni pomak: 4 mm
Aksialni pomak: 8 mm

 

Izrada provrta za vratila

Provrte za vratila izrađujemo po toleranciji ISA H7,Din 7161.

Ukoliko nije drukčije naručeno isporučujemo spojke s najmanjim provrtom za vratila bez utora za uložna pera(kajle). Na osnovu narudžbe isporučujemo spojke sa poželjnim promjerom provrta i utorom za uložna pera.

Najčešća primjena: spojka između el.motora ili dizel motora sa centrifugalnim pumpama ,kompresorima ...

 

Ostala primjena: u građevinarstvu , prehrambenoj i kemijskoj industriji, na motornim vozilima, u drugim vrstama procesne industrije.

Prednosti primjene: mekani prijenos 

 

periflex_spojke_5

 

 

2.) Prilagodljive spojke s aksijalnim konusnim učvršćenjem 

SPOJKA 1

 

spojka mot pumpa

Ovu seriju spojki karakteriziraju kompaktne dimenzije i jednostavna montaža zahvaljujući prednosti sustava aksijalnog učvršćenja s konusnim elementima za osovine (vratila). Dopuštaju umetanje umetaka bez pomicanja povezanih strojeva. No, naravno ova prednost ovisi o prostoru koji je dostupan za otvaranje same spojke s obzirom na duljinu osovina. Nudi prednost zamjene prethodno izbušenog konusnog bregastog kućišta za različite promjere osovina (vratila). Nije potrebna strojna obrada centralnih rupa i utora za klin. Tako se izbjegavaju svi mogući problemi ometanja tolerancija između rupa i osovina (vratila). Na istoj spojci može se uskladiti nekoliko različitih predfabriciranih konusnih elemenata. Također možete iskoristiti odabir konusnog elementa s unutarnjim ili vanjskim osiguranjem, kao što to zahtjeva aplikacija, i spojka je spremna za upotrebu.
 

SPOJKA 2 

 

 

Posjete Sadržajima:
9756328

MC

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) da bi se osigurao pravilan rad web stranice, unapređenje iste, a sve u svrhu poboljšanja iskustva u pregledavanju web stranice. Ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića odaberite Prihvaćam kolačiće, a ukoliko niste suglasni odaberite Odbijam kolačiće.