hrenfrdeitru
Hidro-Metal

Pumpe za bazene

 

Winner

winner

 

sp doc

Detaljni opis proizvoda


OPIS

4" INOX pumpe pogodne za spajanje sa 4" potopnim motorima u skladu sa " NEMA " standardom . NEMA standard označava lako i brzo odvojivu pumpu od motora s univerzalnom priključnom spojkom.Ova prednost pogoduje tome da se u bilo kojem trenutku i bilo gdje u svijetu može zamijeniti samo pumpni dio ili samo motor sa bilo kojim drugim prizvođačem koji je rađen prema najzastupljenijem svijetskom standardu. Postoje pumpe i sa nazivom "BLOCK" čija izvedba ima loše konstrukcijsko riješenje jer onemogučuje brzu zamjenu pumpe ili motora kod kvara jednog od njih jer je rotor motora s osovinom izrađen kao jedna cijelina koja prolazi kroz pumpu.Također kod takvih pumpi u slučaju pregaranja kondenzatora potrebno je vaditi pumpu iz crpnog mijesta te ju kompletno demontirati kako bih se isti zamijenio što iziskuje velike financijske troškove.

 

GLAVNE ZNAČAJKE

- konstrukcija prema “NEMA” standardu

- čvrste i visoko pouzdane

- max. potapanje u vodu : 150 m

- max. temperatura vode : 40°C

- kontinuirani neprekidni rad S1

- 2800 o/min mali broj okretaja za dugi vijek rada

- lako i brzo zamjenjivi kondenzator kod monofaznih modela koji je smiješten u vanjskom starter box ormaru zajedno sa strujnom termičkom zaštitom.

- ugrađen nepovratni ventil na izlazu pumpe

- iznimno tihe u radu

- pogodne za pumpanje čiste vode bez krutih ili vlaknastih čestica sa max. sadržaj pijeska: 250 g/m3

- standardno se isporučuju sa cca 1,5 m priključnog kabela

 

NAJČEŠĆA UPOTREBA KOD SLJEDEČIH APLIKACIJA

• Hidroforski sistemi za kučnu vodoopskrbu

• Navodnjavanja u vrtovima te poljoprivredi

• Punjenje rezervara iz bunara te bušotina

• Hortikultura

• Industrijske potrebe

• Opčenito za povišenje tlaka

• Protupožarne sustave

• Fontane

 

„ HIDRO-METAL “ DUGA RESA JE OVLAŠTENI PREDSTAVNIK , ZASTUPNIK , DISTRIBUTER TE SERVISER EUROPUMPEN-GROUP PUMPI ZA HRVATSKU   www.pumpe.hr

 

U Duga Resi , Zagrebu prodaja pumpi / crpki za bazene/bazenskih pumpi te servis su djelatnosti koje su u temeljima naše tvrtke.Obratite se našim stručnjacima da Vam svojim znanjem pomognu kod izbora te kupnje nove pumpe / crpke ili popravka rabljene. Razumna cijena pumpe/ crpke za bazen / bazenska pumpa te neupitna kvaliteta naša je briga za korisnika. • Gdje kupiti najkvalitetniju pumpu / crpku za bazen u Zagrebu ili vašem gradu ? • Za sva pitanja, informacije,savjete kontaktirajte „HIDRO-METAL“ bez obveze kupnje! • Ukoliko se odlučite na kupnju našeg proizvoda , isti dostavljamo na Vašu adresu unutar Hrvatske.

Posjete Sadržajima:
10030311

MC

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) da bi se osigurao pravilan rad web stranice, unapređenje iste, a sve u svrhu poboljšanja iskustva u pregledavanju web stranice. Ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića odaberite Prihvaćam kolačiće, a ukoliko niste suglasni odaberite Odbijam kolačiće.